[:en]Wisdom of the Body [:nl]Wisdom of the Body [:]

[:en]Wednesday 15 May till Sunday 20 May 2019

Wisdom of the Body by Cindy Molle and Veerle Phara (women)

yoga, dance, massage, body de-armouring

[:nl]Retreat: Body Wisdom. Ons Heerlijke Lichaam terug bewonen, van Oer-energetische basis tot Sacrale Heilige Tempel  (voor vrouwen)

in de Temple of the Earth, een magisch natuurdomein! Met deze overvloed van moeder natuur voeden we ons lichaam, hart en ziel!!!

   

Lieve vrouw,

Welkom in onze Retreat Body Wisdom. Body Wisdom gaat over het terug (leren) bewonen van ons Heerlijke Lichaam, van onze Oervrouw-basis tot Sacrale Heilige Tempel. Ons her-inneren welke potentie er in ons lichaam schuilt en wat ons werkelijk voedt, wat werkelijk resoneert met ons lichaam op alle lagen, ons hart en ziel.

Voorbij alle opgeslagen trauma’ s, ervaringen, spanningen, angsten en blokkades, voorbij al onze ‘verhalen’. Ervaren hoe ons lichaam een dynamische ruimte is vol wijsheid, scheppende kracht, stroming en levensenergie.

We nodigen je uit om samen te reizen in en door alle lagen van ons lichaam. Diep te voelen en te luisteren naar alle signalen en wat het ons te vertellen heeft. Durven in overgave te gaan met elk deel van ons lichaam en te landen in wat er diep in ons huist en verlangt naar boven te komen.

Diep vanbinnen weten we perfect wat we nodig hebben om werkelijk aanwezig te zijn in ons lichaam in vol bewustzijn. Onze Sacrale Heilige tempel weer bewonen en belichamen. Contact maken met alles wat er verscholen ligt. Clearen en loslaten, verbinden en helen. Vanuit die verbinding en alles wat we mogen bevrijden mogen we ons weer Herinneren wie we ten diepste Zijn. De Vurige Heiligheid en Oer-energie mag vanuit onze Vrouwelijkheid weer volledig stromen en vloeien. En zullen we de schatten die verscholen liggen weer ontdekken. Zo kun je jou diepste potentieel weer voelen en jezelf als Vrouw weer neer gaan zetten. Voluit Leven en in je Oer Kracht!

De heerlijke Portugese Aarde draagt ons. Veerle Phara en Cindy zetten een liefdevolle veilige Sacred Space neer vanuit hun levenslange bezieling.

We gaan onze lichamen eren en Heiligen. Weer bewust worden van ons lichaam en haar herinneren als een Heilige Tempel. We zullen onze Wijsheid uitnodigen en wakker maken en herinneren.

 

Wat mag je verwachten?

 

Woensdag 15 mei

TOE-KOMEN & VER-KENNEN

° 13u Openingsceremonie

° Come Into Your Body Dance: zakken in ons bekken, 7ritmes chakra/poorten van leven dans

° Sharing Circle rond ‘Jouw Lichaam Bewonen’ en Creative Coaching: Waar sta je nu en Waar wil je naartoe?

° Avondmaal

° Sjamanistische reis met diepgaande clearing en wedergeboorte

Heilig Lichaam Klei-oefening

 

Donderdag 16 mei

ONT-MOETEN

° Yoga (ochtend): los-laten en ademen door Yin Yoga

° ontbijt

° Massagetechnieken: Diepte & Holistische massage: de-blokkeren van energie en levensenergie terug laten stromen

° Lunch

° Natuurwandeling in stilte + stem, klank, creatie

° Sauna (houtgestookt)

° Avondmaal

° Sharing Circle rond angsten, grenzen, en waarom over je grenzen gaan

 

Vrijdag 17 mei

VER-RIJKEN

° Yoga (ochtend): stretching Hatha Yoga

° Ontbijt

° Sjamanistische soul-retrieval: een eeuwenoud sjamanistisch ritueel om dichter bij je ziel te komen (en verloren zieledelen terug te halen)

° lunch

° ‘Ik Sta voor de Spiegel’ – contact maken met alle lagen van jouw lichaam

koesterende Kaschmir massage

° avondmaal

° Vuur-ceremonie rond seksuele energie: wat wil het vuur je vertellen?

 

Zaterdag 18 mei

IN-DALEN & INNER RESOURCES

° Yoga (ochtend): Sensual Flowing Body Yoga

° ontbijt

° Oervrouw wisdom ritueel met beweging, spel, body-work, oefeningen, klank en stem

° sharing circle

° lunch

° Tapping into our inner resources: ritueel aan de Westkust. Wat betekent voor jou ten volle leven vanuit je diepste potentie en verbonden met alle lagen van je lichaam?

° Avondmaal

° Tap into alle lagen van jezelf dans, zet al je maskers op & Move!

 

Zondag 19 mei

LIEF HEBBEN & INTEGRATIE

° Yoga (ochtend): Hartsopenende Dru Yoga

° Ontbijt

° Ritueel: jezelf en anderen lief hebben

° Creative Coaching: wat neem je mee? Sharing Circle

° Eindceremonie

° Lunch

° Afscheid

 

Praktische informatie

Data: woensdag 15 mei ~ zondag 20 mei 2019

Locatie: Tempel van de Aarde ~ Aljezur, Algarve, Portugal (google maps: Quinta da Nora Aljezur, Rua dos Bombeiros Voluntários de Aljezur, Portugal)

Tijd: we starten 15 mei om 12u en sluiten de cirkel 20 mei om 14u, we vragen je dus om woensdag ten laatste om 11u aanwezig te zijn
Je kan een dag eerder aankomen en ook later vertrekken (meerprijs per nacht)

Kosten: € 695,- inclusief verblijf in Yurts, gebruik sauna, en alle vegetarische maaltijden met heerlijke ingrediënten van lokale markten en boeren

exclusief vliegtuigticket en plaatselijk transport van en naar Aljezur
Kamer per twee: extra €60,-/ Kamer alleen: extra €100,- /Laken&handdoekpakket: €15,-

Vroegboekkorting met storting voor 30/12/2018: €645,-

Transport: je kan makkelijk een auto huren aan de luchthaven van Faro. Je kan goedkoop een auto huren voor 6 dagen vaak maar 80 euro.Eindhoven-Faro geeft de meest voordelige tarieven. Vanuit Faro is het een 1u15 rijden met de auto via de A22 (autostrade, met taksen) en daarna de N120 (nationale weg, taksvrij) of 1u30 via de N125 (nationale weg, taksvrij) richting Lagos en daarna N120 naar Aljezur.
Via Lissabon is het 2u30 rijden (autostrade, met taksen).

Taxi kan je best delen, enkele rit Faro luchthaven naar Aljezur kan van 100 tot 130 euro kosten. Eventueel kan je ook een shuttle bus boeken op voorhand.

Bezielende begeleiding: Veerle Phara & Cindy Molle geven samen deze Retreat uit diepe verbondenheid met de wijsheid van ons lichaam, en levenslang werk en coaching met vrouwen.

Veerle Phara: Sister, bewandel je jouw Pad naar authentiek Vrouw-Zijn, Mens-Zijn? Om te leven met een Open Hart, Vrij om je Passie, je Hart en Zielemissie te leven? Ik leer je niet op te rennen en je te verstoppen achter je verhalen. Wel om jezelf te genezen van het verleden en al je verhalen, om je innerlijke waarheid te leren spreken en Jouw Pad te volgen, wat je daar ook voor nodig hebt. Mijn eigen levensverhaal is er een van vallen en opstaan, elke keer weer opnieuw keuzes maken om thuis te komen in mezelf en in mijn hoedsterschap en missie op Aarde …

Cindy: Decennia lang is de vrouwelijke seksuele energie onderdrukt, misbruikt, ongelijkwaardig en ondergeschikt geweest. Teveel vrouwen lopen nog rond met diepe wonden. Ik zie en ontmoet nog veel vrouwen die zich nog terughouden om te leven naar wie ze werkelijk zijn. Niet volledig in hun vrouwelijkheid durven te gaan staan uit angst en vanuit hun wonden. Onszelf vanuit nieuw bewustzijn te bevrijden. De wonden mogen in zachtheid en veiligheid geheeld worden.

Info: info@templeoftheearth.org of info@praktijkchandra.nl
Inschrijving: info@templeoftheearth.org (Veerle Phara)

Cindy Molle: www.praktijkchandra.nl
Veerle Phara: www.templeoftheearth.org of www.kachina-creative2energy.com[:]

Facebook