[:en]Father-Sun retreat[:nl]Vader-Zoon retreat[:]

[:en]Father-Sun retreat

10-14 april 2019

for adult suns starting from 18 years (and older)

By Yves Vanopslagh

Register here

 [:nl]Vader-Zoon retreat tussen de 18 en 98 jaar!

10-14 april 2019 Portugal

door Yves Vanopslagh

Aho mannen, vaders, zonen! Waarom deze retreat?

Om samen een reis aan te gaan naar een diepere band tussen vader en zonen.

Door samen naar spiegels en schaduwkanten te kijken, en naar wat ware verbinding betekent voor jullie.

Hoe mooi kan het zijn om als vader en volwassen zoon deze dagen in de natuur te ervaren. Even met z´n tweeën de natuur in, om te genieten en te leren van elkaar…..

OF………….

Wanneer zonen opgroeien en volwassen worden, kan het steeds spannender worden om bepaalde dingen te delen. Dikwijls ontwijkt men de essentie, laat men conflicten rusten of gaat men deze uit de weg, omdat de jong volwassene zijn eigen weg gaat, en de vader geen ruzie of weerwoord meer wil. Of er ontstaat een conflict, of men gaat elkaar uit de weg.
Wanneer vader en zoon elkaar dan terug ontmoeten, is de spanning tussen beiden weer vergeten . Maar diep in het hart blijven deze stukken hangen, wat zorgt dat er steeds een sluier in de verbinding blijft hangen. Soms tot op het sterfbed, waar er dan toch nog iets wordt vergeven of gedeeld.

We gaan deze verbinding aan!!

We gaan samen de sluier ophelderen zodat we een diepere ware liefde voor elkaar kunnen voelen en dat we elkaar kunnen ZIEN, vergeven, aanvaarden, omhelzen.

SAMEN!!

In de natuur, door een wake, een zweethut, een wandeling aan de prachtige ongerepte westkust, door te delen rond het vuur, door ontspanning en verbindingsmomenten, vinden we elkaar terug, als vader, als zoon.

Je zal in een ware authentieke verbinding terug naar huis gaan. Zie het beiden als een geschenk voor jezelf en voor elkaar.

AHO

Yves

begeleiding: Yves Vanopslagh
vuurhoeder en assistentie: Leon de Jongh

praktische info:

bijdrage all-inn: 480,- vaders en 400,- zonen

Schrijf je hier in[:]
Facebook