[:nl]Natural Source retreat[:]

[:nl]♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Graag nodigen wij jou uit voor onze eerste 5-daagse re-treat waarin het element Vuur centraal staat.

Ben je bereid om (nog) dichter bij jezelf te komen, om diep te gaan, maar ook veel plezier te hebben?
Dan zijn de re-treats van Natural Source Retreat zeker iets voor jou.

Dit re-treat vindt plaats op Quinta de Nora (Domein van Licht) in Aljezur (Algarve – Portugal).
Voor een impressie van de locatie kan je de film van Temple of the Earth – Yves Vanopslagh & Veerle Phara bekijken op onze website www.naturalsourceretreat.com bij “foto’s en video’s” of onze Facebook-pagina.

De dag van aankomst is maandag 3 februari.
De re-treatdagen zijn van dinsdag 4 t/m zaterdag 8 februari 2020.
Je kan en mag natuurlijk altijd eerder aankomen en vertrekken, maar dit brengt wel een meerprijs met zich mee. Voor meer informatie over deze meerprijs kan je ons een bericht sturen.

We vragen je een voor jou dierbaar voorwerp mee te nemen die je los wil laten en/of extra kracht wil geven. Bij het openingsritueel doen we een loslaat/krachtceremonie.
Er komt stem- en klankexpressie aan bod, dus ben je in het bezit van een instrument en in de gelegenheid dit mee te nemen, voel je vrij. Ook kan er gezongen en gemusiceerd worden rondom het vuur en in de vrije tijd.

Er is voldoende tijd om te reflecteren, te verdiepen en nieuwe inzichten, inspiratie en energie op te doen.
Naast het programma is er voldoende ruimte voor individuele invulling van je vrije tijd. Op een aantal dagen kan je een 1-op-1-sessie ervaren met 1 van ons (keuze uit blote-voeten-wandeling, coaching, energetische sessie, van-hoofd-naar-hart-massage, reading/kaartlegging).

Wij serveren (h)eerlijke vegetarische maaltijden.
Voeding die fijn en goed is voor jouw lichaam en geest, maar ook voor het milieu. Gezonde voeding zorgt voor minder tot geen lichamelijke en psychische ongemakken.
Natuurlijk houden wij rekening met persoonlijke dieetwensen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de inhoud/het programma, kan je ons een privé-bericht sturen of een e-mail naar rubenmirjam@naturalsourceretreat.com.

Kom zoals je bent en voel je welkom. We zien je graag.

One love.

Ruben & Mirjam

♥ ♥ ♥ ♥ ♥[:]

Facebook